Moose Little Live Pets Moje skutečné štěňátko 26548

1 999 Kč 1 652 Kč bez DPH
Skladem u nás
Můžeme doručit do:
18.10.2024
Možnosti doručení

Little Live Pets My Really Real Puppy - Patches The Beagle je neuvěřitelně realistické interaktivní štěňátko s nejměkčím kožíškem a roztomilými mrkajícími očima. Reaguje na dotek více než 60 zvuky a reakcemi a má interaktivní láhev pro krmení. Sada obsahuje přenosný box, který se může transformovat na pelech, ideální pro děti, které chtějí mít svého plyšového přítele vždy u sebe. Vhodné pro děti od 4 let, skvělý dárek pro malé milovníky zvířat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Little Live Pets My Really Real Puppy - The Beagle je nejrealističtější štěňátko, jaké jste kdy viděli! Štěňátko vypadá a cítí se tak reálně díky nejměkčímu kožíšku, roztomilým mrkajícím očím a reaguje na váš dotyk s více než 60 zvuky a reakcemi.

Skoro jako živé - Interaktivní hračka pro děti

Moose Little Live Pets Moje skutečné štěňátko 26548 6

Toto štěňátko bude vaším věrným přítelem navždy. Je tak realistické s kožíškem jemným na dotek, mrkajícíma očima a realistckými tlapkami, které dělají tohoto interaktivního pejska opravdu skoro pravým! Seznamte se s tímto Beagelem jemným stiskem jeho nosu, a on vám olízne ruku nebo na ni zavoní. Pohlaďte ho na hlavě nebo zádech a on začne dělat šťastné zvuky a mrkat očima. Čím více ho budete hladit, tím více bude nadšený! Beagle má rád, když ho krmíte z jeho láhve - jemně přitiskněte láhev k jeho ústům a poslouchejte, jak zavírá oči a vydává roztomilé zvuky krmení.

Unikátnost a příslušenství

Moose Little Live Pets Moje skutečné štěňátko 26548 5

Každé štěňátko je jedinečné, existuje 72 různých variací, s různě zbarvenýma očima, obojky a tajným mateřským znaménkem ! Beagle rád spí ve svém pelechu, jednoduše odstraňte vršek přenosného boxu, který se v mžiku přemění na pelech. Až se vaše dítě a štěňátko poznají, nezapomeňte vyplnit adopční certifikát a napsat jméno vašeho štěňátka na jeho vlastní jmenovku.

Přenosný a interaktivní

Moose Little Live Pets Moje skutečné štěňátko 26548 1

Tato interaktivní hračka přichází s roztomilým přenosným boxem s rukojetí, takže můžete své štěňátko vzít kamkoliv s sebou!

Balíček obsahuje:

  • 2 x AA baterie
  • 1 x návod k použití
  • 3 x doplňky
  • 1 x elektronické štěňátko
  • 1 x přenosný box
  • 1 x adopční certifikát

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější interaktivní hračky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.6 kg
Typ: plyšáci
Série: Little Live Pets
Určení: pro holky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565