AquaPur Pojízdný podstavec pod pračku s kolečky 376106

590 Kč 488 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Představujeme revoluční řešení pro každou domácnost – AquaPur pojízdný podstavec, který změní způsob, jakým se staráte o svou pračku nebo sušičku. S tímto inovativním pomocníkem minimalizujete vibrace a hluk během provozu vašich spotřebičů, což přispěje k lepšímu prostředí ve vašem domově.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaše řešení pro snadnou manipulaci a tichý provoz

  • Zvýšená Mobilita: Díky snadno otáčitelným kolečkům a vytahovacím kolejničkám poskytuje podstavec unikátní flexibilitu pro snadné posouvání vašich spotřebičů bez námahy. Ideální pro úklid nebo přeskládání vaší prádelny.

  • Stabilita a Bezpečnost: Rohy s protiskluzovým měkkým potahem zajistí, že vaše pračka nebo sušička zůstane pevně na místě. Dvě kola s funkcí aretace navíc zaručují, že podstavec zůstane stabilní i při maximální zátěži.

  • Univerzální Použití: AquaPur podstavec není jen pro pračky a sušičky! S nosností až 150 kg a maximální výškou nákladu 1 m je ideální i pro přepravu těžkého nábytku.

  • Kvalitní Materiály: Ocelová konstrukce spolu s prvky z kvalitního plastu zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči každodennímu používání.

AquaPur Pojízdný podstavec pod pračku s kolečky 376106 3

Proč AquaPur Pojízdný podstavec?

Oproti běžným podstavcům nabízí naše řešení výjimečnou kombinaci stability, snadné manipulace a efektivního tlumení hluku a vibrací. Umožní vám udržet vaše spotřebiče v perfektním stavu, zatímco vy si užíváte klid a pohodlí domova. Zjednodušte si život s AquaPur pojízdným podstavcem – protože vaše domácnost si zaslouží to nejlepší.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější koupelnový nábytek
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.15 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565