Spice & Soul Strojek na výrobu těstovin s nástavci 444638

Novinka
Značka: Spice & Soul
449 Kč 371 Kč bez DPH
Skladem u nás
Můžeme doručit do:
18.10.2024
Možnosti doručení

Spice & Soul strojek na výrobu těstovin umožňuje snadnou přípravu špaget, fettuccine a lasagní. Nabízí 7 úrovní nastavení tloušťky těsta a je vyroben z vysoce kvalitních materiálů jako nerezová ocel a hliník. Protiskluzové nožky a šroubovací háček zajišťují stabilitu. Ideální pro milovníky čerstvých domácích těstovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme revoluční způsob, jak přinést autenticitu a čerstvost do vašich kulinářských výtvorů. S naším strojkem na výrobu těstovin můžete snadno a rychle připravit špagety, fettuccine a lasagne přesně podle vašeho gusta. Díky možnosti nastavení tloušťky těsta v sedmi úrovních, od robustně silných až po elegantně tenké, se každý pokrm stane dokonalým dílem.

Jedinečné vlastnosti a výhody:

  • Variabilita tvarů těstovin: Tři různé válce umožňují snadnou přípravu vašich oblíbených typů těstovin.
  • Přizpůsobitelná tloušťka těsta: Ať už preferujete tenké nebo tlusté těstoviny, nastavte si tloušťku těsta dle vaší chuti.
  • Stabilita a bezpečnost: Protiskluzové nožky a šroubovací háček se šetrnou podložkou zajistí, že strojek bude během používání pevně stát na místě.
  • Vysoce kvalitní materiály: Nerezová ocel, hliník a další prvotřídní materiály zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu.
  • Kompaktní a praktický design: Ideální rozměry (21 x 20 x 15,5 cm (D x Š x V), bez kliky a šroubovacího háčku) a hmotnost strojku (1,9 kg) umožňují snadné skladování i manipulaci.

Spice & Soul Strojek na výrobu těstovin s nástavci 444638 1

Se "Spice & Soul strojkem na výrobu těstovin" překonáte běžné kuchyňské limity a otevřete dveře k neomezeným možnostem vytváření domácích těstovin, které budou vždy přesně podle vašich představ. Proč si vybrat náš strojek? Protože každý milovník těstovin si zaslouží to nejlepší – čerstvost, flexibilitu a kvalitu, kterou nabízí právě náš produkt.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější strojky na výrobu těstovin
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565