Bestway Nafukovací lehátko se stříškou 43732

Novinka
Značka: BestWay
870 Kč 719 Kč bez DPH
Skladem u nás
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Nafukovací lehátko Bestway 43732 s odnímatelnou stříškou nabízí výjimečné pohodlí díky sametovému povrchu "Comfort plush", který zvýrazňuje své barvy ve vodě. Lehátko je vybaveno odolnou síťovinou CoolDown pro ochranu proti poškození a nabízí praktický držák na nápoje a úložný prostor. Snadné nafukování, vyfukování a skladování činí toto lehátko ideální volbou pro relaxaci u vody. Rozměry 1,98 m x 1,12 m zaručují dostatek prostoru pro komfortní odpočinek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Užijte si maximální pohodlí a relaxaci s nafukovacím lehátkem Bestway, které je ideální pro horké letní dny u vody. Povrch "Comfort plush" je měkký a sametový, jehož barvy se ve vodě ještě více zvýrazňují, což dodává lehátku atraktivní vzhled.

Lehátko je vybaveno CoolDown comfort mesh s odolnou povrchovou úpravou, která chrání před poškozením. Pro vaše pohodlí při relaxaci na slunci je k dispozici odnímatelná stříška, která poskytuje ochranu před slunečními paprsky.

Pro ještě větší komfort nabízí lehátko 1 držák na nápoje a 1 úložný prostor, takže máte své občerstvení a nápoje vždy po ruce. Lehátko je navíc snadno nafukovatelné, vyfukovatelné a skladovatelné, což z něj činí praktického společníka na cesty.

Rozměry lehátka jsou 1,98 m x 1,12 m, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a odpočinek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nejlevnější vodní hračky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Máte otázku? Lucie Vám poradí.608 873 565