Tipy na vaření a pečení

Vstupte do království chutí a vůní!

Vítejte v kuchyňském koutku plném lahodných receptů a inspirace. Odhalte tajemství báječných pokrmů a roztočte kolotoč kulinářských dobrodružství. Pečte nadýchané dorty, vařte lahodné polévky a objevujte chutě, které uchvátí vaše chuťové pohárky. Nechte se vést vůní koření a ponořte se do světa vaření a pečení!

Proč nastavování teploty u rychlovarné konvice šetří čas?

Možnost nastavit si teplotu vody při vaření nám šetří nejen energii, ale také čas. Navíc některé čaj...

Jak pečovat o teflonový povrch, aby nepřejímal pachy?

Multifunkční hrnec, air fryer a podobní pomocníci skvěle ulehčují život. Ale péče o ně s sebou ...

Kváskový chleba spolehlivě uděláte doma, i v domácí pekárně

Perfektní a vychytaný recept na kváskový chleba nemusí být vůbec složitý. Našli jsme pro vás a vyzko...

Jak vybrat kuchyňský robot a co zvážit?

Kuchyňský robot patří k užitečným pomocníkům. Vybírat ho ale musíme pečlivě, zvážit různé ukaza...

Vše o mletém masu: Které do čeho a jak jemně namlet?

Každý druh mletého masa má své použití, každý stupeň namletí ovlivňuje chuť. Výběr správného druhu m...

Raclette, jemné jídlo mnoha podob...

Raclette je tradiční švýcarské sýrové jídlo, jehož základem je speciální druh sýra, který se při ohř...

Proč nás spánek osvěžuje?

Spánek tvoří více než třetinu našeho života, což naznačuje, jak zásadní je pro naše zdraví a celkovo...

Grilovačka s perfektní organizací a dobroty opékané až do podzimu

Víte, že s perfektní organizací a zajištěním grilovacího místa nemusíte uzavírat grilovací sezó...

Jak v horkovzdušné fritéze připravit luxusní brambory?

Chipsy bez práce? Hranolky jedna dvě? Naprosto skvělé možnosti přináší horkovzdušná fritéza, neboli ...

Jak zpracovat maso v horkovzdušné fritéze

Horkovzdušná fritéza umí připravit maso rychle, zdravě a křupavě. Slibujeme, že na tuk si už ani nev...

Vajíčkové pomazánky... stokrát jinak

Jsou klasikou naší kuchyně. Jednoduché, levné, z dostupných surovin. Navíc je možné dělat je na sto ...

LUŠTĚNINY: Dvě ingredience a je rychle hotovo!

Rostlinné bílkoviny, dvě další ingredience a je jídlo na světě! Rychlá jídla z luštěnin můžete ...

Jak na domácí rostlinou šlehačku

Do té živočišné se vám z nějakého důvodu nechce, přemýšlíte, z čeho a jak udělat rostlinno...

Silvestrovské pohoštění, když už salám a chlebíčky nemůžete ani vidět!

Silvestrovské oslavy nemusí být opakováním vánočních hostin. Naopak. Je to příležitost jídelníček od...

Vína nemusí být jen z vína

A čas svátků a oslav je báječným obdobím, kdy lze ochutnat i jiné dary letního období. Višňové víno,...

Univerzální těsto na vánoční cukroví: Máme vítěze!

Tak trochu linecké těsto: ano, to patří mezi ty univerzální a stává se vítězem, chceme-li při jednom...

Vajíčka a božské sváteční pomazánky z nich!

Božská vajíčková pomazánka! Stačí jen pár ingrediencí, trošku šikovnosti nebo úplně nový nápad a na ...

Nejen kapr! Druhy ryb na štědrovečerní stůl

Nechce se vám do kapra? Žádný problém, rybí řízeček k bramborovému salátku můžete udělat i z&nb...

Brambory a polévka: Dokonalá večeře

Napadlo vás někdy spojit hebké vařené brambory s polévkou? Známe kulajdu a i jiné krémové polév...

Dýňové latté: Nejjednodušší recept na světě!

Jednoduché dýňové latté vykouzlíte mezi pečením dýně na večeři, vařením dýňové polévky a přípravou k...

TOP zelné recepty: Z kysaného i čerstvého!

Podzim volá po zelných receptech! Máme pro vás tři TOP tipy, které se dají udělat jak ze zelí kysané...

Máte otázku? Kristýna Vám poradí.608 873 565