Tipy na vaření a pečení, Strana 2

Topinkovač: pomocník pro dětské svačiny

Jak rychle vyřídit snídani a dětskou svačinu do školy v jednom? Dobrým pomocníkem může být topi...

Robusta nebo arabica: Jemné a silné kávy?

Aneb jak se rychle zorientovat ve chvíli, kdy chcete pořádnou domácí poctivou kávu. Máte rádi silnou...

DVĚ DOBROTY: Recept na domácí kebab

Maso, které lze upravit na vícero způsobů a vložit do housky, tortilly nebo smíchat s rýží či o...

Lze kvasnice mrazit?

Ano, lze! A jsou po vytažení z mrazáku jako čerstvé. Zamrazením se nepoškodí kvasinky, které se opět...

Ideální olej na smažení a fritování: Slunečnicový to není

Horkovzdušná fritéza je skvělou alternativou k dobrým křupavým pochoutkám, ale někdy zatoužíme po té...

Soda stream udělá vodu, o zbytek se postaráte vy!

Perlivá voda a šťáva – to známe! Soda stream je častou a oblíbenou součástí  našich domácností....

Low carb dieta bez stresu aneb, jak si ulehčit jídelníček a čím nahradit sacharidy v běžných jídlech

Přemýšlíte nad low carb životním stylem, ale  odrazuje vás složitost a očekávaný jojo efekt ve ...

Tipy na jarní rychlé večeře s maximální výživnou hodnotou

Rychlé večeře s koncem jara? Už trochu léto? Jeden den je vedro, druhý den byste se ještě za de...

Těsto na těstoviny! Jednoduché!

Strojek na těstoviny pořád zahálí? Nebo milujete čerstvé těstoviny a chcete znát recept na jednoduch...

4 jednoduché omáčky na těstoviny

Uvařit těstoviny? Záležitost pár minut! Máme pro vás tipy na omáčky a nápadité dochucování, které bu...

Milujete odšťavněné šťávy? Ale víte, kolik jich smíte vypít?

Ne, že by velké množství šťávy škodilo, až tedy na výjimky, ale v podstatě málokomu dochází, že...

Sólo pro šlehač a robot: Hebká Pavlova, ideální letní dezert

Máte chuť na hebké, bílé, slaďoučké pusinky s krémovým středem a sladkou šlehačkou navrchu? Ano...

Řeřicha - jarní chuť života!

Řeřicha. Za pár dní je krásně narostlá a ta nálož vitamínů! Řeřicha je typicky jarním osením, zeleni...

Domácí tipy na korejskou hostinu

Vnést do svého jídelníčku trošku korejské vůně? Jaké chutě a vůně jsou typické pro tuto kuchyni? Jak...

Domácí tipy na čínskou hostinu

Vnést do svého jídelníčku trošku čínských vůní a chutí nemusí být dávno už jen o koření typu kari, a...

Horkovzdušná fritéza: Jak z ní jídlo chutná a pár dobrých tipů

Výhody horkovzdušné fritézy? Jídlo připravý za krátký čas, bez námany, s menším množstvím špinavého ...

Vafle nemusí být jen se šlehačkou: Pochutnejte si!

Vafle jsou rychlé, oblíbené a nemusí být jen s ovocem, šlehačkou nebo marmeládou? Pojďme si ukázat, ...

Káva jen občas? Jak mít doma po ruce vždy čerstvou kávu?

Jste milovníci kávy, ale rozbalený sáček s mletou kávou rozhodně nespotřebujete? A je to škoda, prot...

Jak mrazit víno (pro kulinářské účely)

Patříte mezi ty, kteří otevřou láhev vína, přidají víno do jídla a se zbytkem nemají problém? Pak to...

Zapomeňte na rybízovou! Čím slepit vánoční cukroví?

Máme pro vás pár mlsných tipů na lepení nejen lineckého cukroví. Pojďme si představit nejen nové chu...

Kolik obsahuje káva kofeinu a jak to poznat?

Každý typ i druh kávy obsahuje jiné množství kofeinu. Obecně platí, že větší obsah kofeinu obsahuje ...

Máte otázku? Kristýna Vám poradí.608 873 565