DOVOLENÁ od 19. 12. 2024 Expedovat Vaše objednávky budeme nejdříve v: PONDĚLÍ 30. 12. 2024, ČTVRTEK 2. 1. 2025 a OD PONDĚLÍ 6. 1. 2025 již každodenní expedice

Tipy na vaření a pečení, Strana 4

Crêpes jak z partesu: Nejlepší recept i palačinkovač

Tenké, šťavnaté palačinky crêpes? Kdo je zná, už asi ví, o čem je řeč. Dovedeme je společně k dokona...

Matcha čaj - teplý i studený zázrak pro naše tělo

Matcha čaj patří  mezi superpotraviny tím, že obsahuje vysoké množství chlorophylu, jež je siln...

Vitamíny, které vydrží do dalšího nákupu

Chcete prodloužit co nejvíce intervaly nakupování a přitom mít doma zásobu čerstvého ovoce a zelenin...

Zelený a bílý čaj: životabudič tohoto jara

Zelený a bílý čaj se řadí mezi životabudiče a superpotraviny. A na jaře přijdou jako na zavolanou, n...

Multifunkční robot do kuchyně? Komu se skutečně vyplatí?

Multifunkční robot do kuchyně. Někdo ho má, někdo o něm přemýšlí. Právem, protože jde o kuchyňský sp...

Chytrý hrnec, zapékací mísa: Jak zahustit jídlo z jednoho hrnce?

A ještě tak, abyste ten hrnec pokud možno nemuseli skoro vůbec otvírat? Jídla z jednoho hrnce, různé...

Jak vyčistit zápach jídla z umytého nádobí?

Intenzivní voňavá jídla jsou zdrojem nekonečného potěšení, ovšem někdy s sebou nesou záludnost, kter...

Odlehčete vánoční menu: Jednoduché triky!

Je na vás vánoční menu moc těžké? Ale přesto si chcete pochutnat na křupavé krustě na kaprovi a dát ...

Multifunkční hrnec: Zdravé vaření téměř bez práce

Jak uvařit zdravě a lehce nejen pro tělo, ale lehce i pro váš čas a ruce? Multifunkční hrnec se může...

Jídla z jednoho hrnce: Plná chuť a čas pro sebe...

Jídla z jednoho hrnce mají dvě velké výhody: šetří čas. A mají většinou plnou prolnutou chuť. Asi ji...

Mrazák jako záchrana: Jaká jídla můžeme mrazit?

V době, kdy potřebujete zajišťovat sobě a blízkým kvalitní jídlo každý den, vyvstává otázka, jestli ...

Vaření v tlakových hrncích: Opravdu výhoda?

Vývary, dušená jídla a výrazně zkrácená doba úpravy - to jsou výhody, na které nás lákají výrobci tl...

Škrábání brambor nemusí být noční můrou

Potřebujete oškrábat opravdu velké množství brambor? Nemusíte být ani velká rodina, ale stačí, když ...

Domácí jogurtovač: Množení jogurtů snadno a rychle

Možná vás už napadlo udělat si svůj vlastní domácí jogurt? Cena takového jogurtu je mnohem nižší než...

Podzimní likéry: Stačí bylinky a láhev alkoholu

Podzim nabízí spoustu bylin a plodů, které lze na poslední chvíli ještě zpracovat. Potřebujeme jenom...

Zavařování: Pravidla pro úspěšné zavařování

Možná věříte tomu, že nejlepší recepty na marmelády a zavařené ovoce pochází z receptářů našich babi...

Sous pomalé vaření: Šťavnaté zázraky ve vakuu!

Sous-vide je metoda vaření ve vakuu ve speciálních sáčcích. Chcete vyzkoušet ta šťavnatá masíčka i z...

TIPY na rozkošně voňavé vánoční kávy

Vánoční káva musí být jiná! Sváteční a voňavá. Víc než kdy jindy. Tak jsme si pro vás připravili pár...

NEJ linecké těsto na vánoční cukroví

Vedle vanilkových rohlíčků jsou linecká kolečka a všechno cukrovíčko z lineckého těsta ty nejob...

JABLEČNÉ KŘÍŽALY: Skvělá surovina pro handmade dárky

Je právě ten pravý čas zužitkovat poslední jablíčka, usušit je a využít čas, který ještě zbývá do Vá...

TIPY a TRIKY: Domácí cukrová vata

Stýská se vám po cukrové vatě? Už nemusí, protože domácí cukrová vata je naprosto bezkonkurenční. A ...

Máte otázku? Kristýna Vám poradí.608 873 565