UPOZORNĚNÍ: Dne 2. května bude uzavřený náš sklad z technických důvodů. Objednávky k nám došlé od 30. dubna do 4. května odešleme v pondělí 5. května. U vás budou o den déle

Tipy na vaření a pečení, Strana 5

Mrazák jako záchrana: Jaká jídla můžeme mrazit?

V době, kdy potřebujete zajišťovat sobě a blízkým kvalitní jídlo každý den, vyvstává otázka, jestli ...

Vaření v tlakových hrncích: Opravdu výhoda?

Vývary, dušená jídla a výrazně zkrácená doba úpravy - to jsou výhody, na které nás lákají výrobci tl...

Škrábání brambor nemusí být noční můrou

Potřebujete oškrábat opravdu velké množství brambor? Nemusíte být ani velká rodina, ale stačí, když ...

Domácí jogurtovač: Množení jogurtů snadno a rychle

Možná vás už napadlo udělat si svůj vlastní domácí jogurt? Cena takového jogurtu je mnohem nižší než...

Podzimní likéry: Stačí bylinky a láhev alkoholu

Podzim nabízí spoustu bylin a plodů, které lze na poslední chvíli ještě zpracovat. Potřebujeme jenom...

Zavařování: Pravidla pro úspěšné zavařování

Možná věříte tomu, že nejlepší recepty na marmelády a zavařené ovoce pochází z receptářů našich babi...

Sous pomalé vaření: Šťavnaté zázraky ve vakuu!

Sous-vide je metoda vaření ve vakuu ve speciálních sáčcích. Chcete vyzkoušet ta šťavnatá masíčka i z...

TIPY na rozkošně voňavé vánoční kávy

Vánoční káva musí být jiná! Sváteční a voňavá. Víc než kdy jindy. Tak jsme si pro vás připravili pár...

NEJ linecké těsto na vánoční cukroví

Vedle vanilkových rohlíčků jsou linecká kolečka a všechno cukrovíčko z lineckého těsta ty nejob...

JABLEČNÉ KŘÍŽALY: Skvělá surovina pro handmade dárky

Je právě ten pravý čas zužitkovat poslední jablíčka, usušit je a využít čas, který ještě zbývá do Vá...

TIPY a TRIKY: Domácí cukrová vata

Stýská se vám po cukrové vatě? Už nemusí, protože domácí cukrová vata je naprosto bezkonkurenční. A ...

Hrušky v kuchyni: Buclatá slast k masu i kávě

Hruškami můžete směle naplnit kachnu, nakrájet je pod kančí maso, upéct buchtu, nastrouhat do těsta ...

6 tipů na využití šťávy z pomeranče

Začíná nám pomaličku sezóna pomerančů a kdo má doma citrusový odšťavňovač, jistě ví, že oranžový náp...

JABLKA NASLANO: Pojďte si udělat mlsné večeře!

Za chvíli se to kolem nás začne hemžit sladkými jablíčky až se přejíte štrúdlu, napadne vás, jestli ...

3 TIPY na slané švestky a ještě něco navíc

Švestková sezóna otevírá dveře plné sladké vůně. Možná je už sušíte, vaříte povidla a švestkových bu...

Letní dezerty jsou hračka s kuchyňským robotem

Letní dezerty a mlsání patří mezi nejoblíbenější. Málokdy ale chceme trávit v kuchyni spoustu č...

Domácí jogurt z jogurtovače? Příležitost k výrobě božské many!

Domácí jogurt za pár hodin není scifi, ale báječný způsob, jak šetřit čas a peníze tam, kde jogurty ...

V kostce o ZAVAŘOVÁNÍ TOPINKOVÝCH POMAZÁNEK

Topinkové zavařování patří k letním klasikám. A je to jedna z mála dobrot, které můžete ot...

Domácí sušená rajčata: Jak snadné!

Můžeme využít parného letního sluníčka, nebo i sušičku na ovoce a zeleninu, ale budete překvapeni, j...

5 NEJLEPŠÍCH domácích ochucených majonéz

Domácí majonéza je hotova raz dva a rozhodně nemusí být fádní. Ochutit ji můžeme i pouhou změnou ole...

ČTYŘI typy marinád vymazlených do extrému

Sladkou, nebo pikantní? Voňavou, nebo čistě masovou? Kouzla s marinádami na masové grilování a ...

Máte otázku? Kristýna Vám poradí.608 873 565