Tipy na vaření a pečení, Strana 5
V době, kdy potřebujete zajišťovat sobě a blízkým kvalitní jídlo každý den, vyvstává otázka, jestli ...
Vývary, dušená jídla a výrazně zkrácená doba úpravy - to jsou výhody, na které nás lákají výrobci tl...
Potřebujete oškrábat opravdu velké množství brambor? Nemusíte být ani velká rodina, ale stačí, když ...
Možná vás už napadlo udělat si svůj vlastní domácí jogurt? Cena takového jogurtu je mnohem nižší než...
Podzim nabízí spoustu bylin a plodů, které lze na poslední chvíli ještě zpracovat. Potřebujeme jenom...
Možná věříte tomu, že nejlepší recepty na marmelády a zavařené ovoce pochází z receptářů našich babi...
Sous-vide je metoda vaření ve vakuu ve speciálních sáčcích. Chcete vyzkoušet ta šťavnatá masíčka i z...
Vánoční káva musí být jiná! Sváteční a voňavá. Víc než kdy jindy. Tak jsme si pro vás připravili pár...
Vedle vanilkových rohlíčků jsou linecká kolečka a všechno cukrovíčko z lineckého těsta ty nejob...
Je právě ten pravý čas zužitkovat poslední jablíčka, usušit je a využít čas, který ještě zbývá do Vá...
Stýská se vám po cukrové vatě? Už nemusí, protože domácí cukrová vata je naprosto bezkonkurenční. A ...
Hruškami můžete směle naplnit kachnu, nakrájet je pod kančí maso, upéct buchtu, nastrouhat do těsta ...
Začíná nám pomaličku sezóna pomerančů a kdo má doma citrusový odšťavňovač, jistě ví, že oranžový náp...
Za chvíli se to kolem nás začne hemžit sladkými jablíčky až se přejíte štrúdlu, napadne vás, jestli ...
Švestková sezóna otevírá dveře plné sladké vůně. Možná je už sušíte, vaříte povidla a švestkových bu...
Letní dezerty a mlsání patří mezi nejoblíbenější. Málokdy ale chceme trávit v kuchyni spoustu č...
Domácí jogurt za pár hodin není scifi, ale báječný způsob, jak šetřit čas a peníze tam, kde jogurty ...
Topinkové zavařování patří k letním klasikám. A je to jedna z mála dobrot, které můžete ot...
Můžeme využít parného letního sluníčka, nebo i sušičku na ovoce a zeleninu, ale budete překvapeni, j...
Domácí majonéza je hotova raz dva a rozhodně nemusí být fádní. Ochutit ji můžeme i pouhou změnou ole...
Sladkou, nebo pikantní? Voňavou, nebo čistě masovou? Kouzla s marinádami na masové grilování a ...