Tipy na vaření a pečení, Strana 6

Kvalitní nůž je ten pravý základ kuchyně!

Hrnce, talíře, lžíce nebo nože? Co je v kuchyni nejdůležitější? My máme jasno! Nůž. Bez něj opr...

MY TO VÍME: Smoothie mixér, nebo odšťavňovač?

Je to dilema, zastánci smoothie mixérů i odšťavňovačů se nemohou shodnout na tom, co je vlastně lepš...

Káva s vůní Vánoc, aneb kávovar jako ideální dárek

Takový dobrý kávovar oceníme nejen při pečení vánočního cukroví, ale i hezky jako dáreček pod strome...

Horkovzdušná fritéza: Kapří řízeček křehký a skoro bez tuku!

Je to vážně dobrota a investice do zdraví. Řízky smažené v horkém vzduchu, čímž je obsah tuku r...

Zamilovat se do sychravých večerů díky fondue! Čokoládové, nebo sýrové?

Což třeba si rozehřát čokoládu, nakrájet jablíčka, hrušky (hmm… proč stále zůstávat u jahod) a namáč...

Základní pravidla při grilování

Jak už jsme psali, grilovací sezóna se neúprosně blíží, takže pokud jste vybrali ten správný gril, j...

Máte otázku? Kristýna Vám poradí.608 873 565